fbpx

Lähdin ehdolle tuleviin eduskuntavaaleihin, sillä haluan olla jatkamassa sitä työtä jota olen tehnyt jo jonkin aikaa.

Minulle tärkeitä arvoja ovat ihmisten sosiaalinen yhdenvertaisuus, luonnon monimuotoisuuden ja eläinten suojelu sekä yrittäjyyden tukeminen – myös maaseudulla.

Yhä useampi nuori ja aikuinen elää pätkätöiden ja monialayrittäjyyden maailmassa – uranvaihdoksia tehdään vähintään kerran työuran aikana ja ikuinen oppiminen on arkipäivää. Tähän muutokseen on lainsäädännön puolesta varauduttu heikosti. Haluan olla mukana kehittämässä toimivaa ja kannustavaa maata, jossa jokaisella on mahdollisuus löytää itselleen sopiva ja kannattava toimeentulo.

Oli aktiivisesti mukana tekemässä Vihreiden maatalouspoliittista ohjelmaa, sekä mukana eläinpoliittisessa ryhmässä. Suomalaisella maataloudella on mahdollisuus olla edelläkävijä niin hiilensidontatalkoissa, kuin eettisessä ja ekologisessa tuotannossakin. Minusta onkin luonnollista pyrkiä viemään näitä linjauksia edelleen.

Yhteiskunnassamme ilmenevään pelkoon, vihapuheeseen ja ääriliikkeisiin on puututtava. Koulutus, sivistys ja empatia sekä yhdenvertaiset mahdollisuudet lapsille ja nuorille ovat avainasemassa taistelussa pelkoa, eriarvoistumista ja syrjäytymistä vastaan.

Kun tilaisuus ehdokkuuteen avautui, kysyin itseltäni olenko minä aidosti tehnyt kaiken sen mitä minä yksilönä voin tehdä ajaakseni näitä yllä mainittuja tavoitteita. Tulin siihen tulokseen, että tämän minä vielä voin tehdä. 

Tervetuloa mukaan kampanjaani. 

#eduskuntavaalit2019 #minnaholtta2019 

Share This